Patek Philippe ref. 3960 Officer’s watch 1989

Kuvaus

Harvinainen 18k Patek Philppe ref. 3960 Officer’s watch vuodelta 1989. Patek Philippe’n 150v. juhlakello. Patekin cal. 215 manuaalivetoinen koneisto on juuri kunnostettu. Valkoinen, maalattu emalitaulu jossa sinistetyt teräs osoittimet. Täydellinen kokonaisuus, kaikki laatikot ja paperit. Kuoren koko 33mm ilman nuppia. Alkuperäinen alligaattorinahkainen ranneke ja alkuperäinen 18k PP solki.

Kello on harvinainen monella tavoin. Tätä juhlakelloa valmistettiin kaksi tuhatta keltakultaisena, 150 valkokultaisena ja 50 platinakuorisena. Kellon koko provenienssi on tiedossa. Tämä yksilö on alunperin hankittu Tiffanyn Fifth Avenuen liikkeestä New Yorkista ruotsalaisen keräilijän kokoelmaan. Sieltä kello hankittiin suomalaiseen Patek Philippe kokoelmaan, jossa se on ollut tähän asti.

Kellon mukana tulee Tiffanyn lähettämä kirje kellon alkuperäiselle omistajalle, Geneven kantonin Certificat D’Origine de la montre, Patekin ohjekirja, Patek Philippen Certificat de Origine sekä muita Patekin dokumentteja. Mukana on myös alkuperäinen 150 vuotisjuhlakelloon kuulunut Patek Philippen juhlamitali.

Tämä yksilö on huollettu ja erittäin hyväkuntoinen. 18k kultakuori on erittäin tukeva, takapohjassa on tuplakuori. Rakenteensa puolesta se soveltuu täysin jokapäiväiseen käyttöön.

Lue lisää Patek Philippen sivuilta.

Sold