Rannekellojen huolto

Tarjoamme erittäin kattavat huolto ja korjauspalvelut rannekelloille. Longitudi on yksi harvoista Omegan valtuuttamista 3 tason huolloista. Teemme kaikki Omegan ja muiden Swatch groupin omistamien merkkien Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina huollot tehtaan määräysten mukaan, ammattitaidolla ja alkuperäisosin. Jacquet Droz ja Blancpain rannekellojen huollot tehdään tehdashuoltoina.

Edellä mainittujen merkkien lisäksi huollamme myös uudet ja vanhemmat Patek Philippe, Rolex, Heuer, Jaeger LeCoultre, IWC ym. kellot. Uudempien kellojen kanssa meillä on yhteistyösopimus kellotehtaiden virallisten huoltojen kanssa, kuten myös maakohtaisten erikoishuoltojen kanssa. Käytämme huoltokuljetuksiin vain parhaita kuriiripalveluja ja kuljetus tapahtuu aina vakuutettuna.

Vanhemmat kellot huollamme lähes aina itse. Erikoistapauksissa käytämme tehtaan suosittelemaan spesialistia. Tällaisia kollegoja meillä on mm. Sveitsissä, Belgiassa, Englannissa ja Saksassa. Lopullinen tarkastus ja koekäyttö tehdään  aina meidän toimesta, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Jos kellotaulu tarvitsee kunnostusta niin siihen meillä on myös yhteistyökumppaneita Sveitsissä ja Englannissa. Kuorikunnostukset teemme lähtökohtaisesti itse ja tarvittaessa voimme tehdä lasertäytöt teräs ja kultakuorille sekä kaiverrusten poistot.

TEEMME RANNEKELLOILLE AINA ENSIN HUOLTOARVION

Kellon kuori, lasi ja ranneke tutkititaan, kello aukaistaan ja koneisto poistetaan kuoresta. Koneistolle tehdään perustutkimus yleensä ilman laajempaa purkamista, joskin joissain vintage yksilöissä on myös kellotaulu poistettava arvion ajaksi. Koneisto testataan testilaitteissa ja sen käyntitulosta verrataan normiarvoihin. Koneiston mekanismit testatataan ja osien kunto todetaan mahdollisimman tarkasti.

Esitutkimuksen perusteella määräytyy myös työaika kyseisen koneiston kunnostamiselle. Samalla selvitämme myös tarvittavien varaosien saatavuuden ja kustannukset.

Arvion jälkeen annamme suosituksemme siitä mitä kellolle kannattaa tehdä ja alustavan arvion kustannuksista. Useimmiten Omegan tai vastaavien rannekellojen huoltoon on hyvä varata 4-6vk työaikaa. Vintage rannekellojen huoltoaika voi olla tätä pidempi.

Muista katsoa myös muut palvelumme!