Keitä olemme

LONGITUDI OY

Longitudin perusti kelloseppä Vesa Hyvärinen vuonna 2004. Alusta asti Longitudi on tarjonnut korkealuokkaisia kellosepän palveluita ja myynyt arvostettuja ja laadukkaita kelloja. Tällä hetkellä kokoelman keskipisteenä ovat harvinaiset vintage rannekellot ja arvokkaat uudehkot rannekellot.

Kellojen ohella meillä on myynnissä myös historiallisia maapalloja, kaukoputkia ja erilaisia automata-mekanismeja. Meillä on ollut vuosien mittaan myynnissä Suomen mittapuussa hyvin harvinaisia mekaanisia erikoisuuksia. Pyrimme aina pitämään myynnissä pienen, mutta korkealaatuisen valikoiman näitä esineitä.

PALVELUT

Ostamme ja myymme laadukkaita rannekelloja mm. seuraavilta merkeiltä: Rolex, Omega, Patek Philippe, Audemars Piguet, Heuer, Jaeger LeCoultre.

Kunnostamme kaikenlaiset rannekellot huippuluokan ammattitaidolla. Longitudi on Omegan virallinen sertifioitu kellohuolto.

Longitudi työllistää liikkeessä kaksi kelloseppää sekä useita muita kelloseppiä, jotka toimivat omilla työhuoneillaan. Tämän lisäksi työllistämme useita muita huippuluokan käsityöläisiä kuten restauroijia ja konservaattoreita omissa yrityksissään. Käytämme myös kelloseppien ja kellotehtaiden palveluita Sveitsissä ja muualla Euroopassa. Voimme kunnostaa melkein mitä tahansa, jos se vain on järkevää.