Omega Speedmaster Professional Racing

Kuvaus

OMEGA SPEEDMASTER PROFESSIONAL Racing

Omega Speedmaster Professional Racing vuodelta 1988-90. Ref. 145.0022. Sn. 4831…. Virheetön Speedmaster Racing kellotaulu ja osoittimet. Koneisto on täysin kunnostettu 2017. Uudenveroinen teräskuori. Omegan ref. 1469 teräsranneke 812 päätypaloilla. Ei laatikkoa/papereita.

Omega on valmistanut 1960-luvun lopulla pienen määrän Speedmaster malleja puna-harmaalla Racing kellotaululla. Näissä kelloissa myös tunti ja minuuttiosoittimet olivat punaiset ja sekuntiosoitin valkoinen. Nuo kellot ovat nykyään erittäin harvinaisia.

2004 Omega julkaisi 2004 kpl Racing malleja Japanin markkinoille. Näitä malleja kutsutaan nimellä Japan Special. Näissä tunti ja minuuttiosoittimet oivat musta-valkoiset ja kronografin osoittimet olivat oranssit. Taulun väritys oli täysin sama kuin 1969-70 esitellyissä Speedmaster MKII Racing malleissa. Japan Special mallit eivät olleet numeroituja ja niiden papereissa ei ollut mitän erityismainintaa kellotaulusta. Nämä mallit voi varmuudella tunnistaa vain jos kellon mukana on Omegan museotodistus. Tämä kello ei ole Japan Special versio