Omega Speedmaster FOIS vuodelta 2018 FULL-SET

Kuvaus

OMEGA SPEEDMASTER FOIS

Omega Speedmaster First-Omega-In-Space kronografi vuodelta 2018. Full-set, kaikki laatikot ja paperit.

Kellossa on virheetön musta Speedmaster FOIS kellotaulu. Kellotaulussa ja Alpha-osoittimissa on Super-Luminova loistemassa. Kellotaulun ympärillä on musta, huippukuntoinen Tachymètre-lasisarja ja suojana on safiirilasi.

Kellon 39 mm teräskuori on täysin alkuperäiskuntoinen ja kellon takapohjassa on suurikokoinen Seamaster-logo ja teksti: THE FIRST OMEGA IN SPACE, OCTOBER 1962. 

Kellossa on Omegan manuaalivetoinen cal. 1861 kronografikoneisto. Koneisto on testattu ja se käy hyvin tarkasti.

Kellossa oleva sininen Saffiano nahkaranneke on meidän omasta mallistosta. Mukana tulee kaikki alkuperäiseen myyntikokonaisuuteen kuuluvat osat: laatikot, todistukset, käyttöohjeet sekä myös alkuperäinen ruskea nahkaranneke.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

OMEGA FOIS

2012 tuli täyteen 50 vuotta siihen kun ensimmäinen Omega rannekello oli avaruudessa.  Vuonna 1962 NASA:n Sigma 7 lennolla astronautti Wally Schirran kädessä oli hänen henkilökohtainen rannekellonsa: Omega Speedmaster CK2998. 

Omega esitteli 2012 50-vuotisjuhlan kunniaksi First Omega in Space -mallin. Kellon ulkonäkö oli mitoiltaan ja yleisilmeeltään samankaltainen kuin Schirran käyttämä CK2998. Kuoren koko oli sama (runko 38,6/ bezel 39,7) kuten myös kuoren straight-lug -muoto ja kellotaulun/osoittimien malli.

Samoin kuin alkuperäisissä Speedmaster malleissa, tämän kellon taulussa ei lukenut Speedmaster Professional vaan pelkkä Speedmaster. Professional teksti esiintyi ensimmäisen kerran Speedmaster asymmetric-mallissa. joka tuli myyntiin vuonna 1963.

Omega FOIS on numeroitu, mutta ei rajoitettu kellosarja. Tämän kellon sarjanumero on 7452.