Jaeger LeCoultre Tribute to Deep Sea Alarm sukeltajankello 2014

Kuvaus

JAEGER LE-COULTRE DEEP SEA ALARM

Harvinainen, limited edition Jaeger LeCoultre Tribute to Deep Sea Alarm sukaltajankello vuodelta 2014. Full-set, kaikki laatikot ja paperit. Erittäin hyväkuntoinen yksilö alkuperäisellä ranteella ja soljella. Musta kiinteä bezel ja safiirilasi ovat uudenveroisessa kunnossa. Kellotaulu ja osoittimet ovat virheettömät. Kellossa on JLC cal.956 herättäjä-automaatti koneisto joka on testattu ja se toimii moitteettomasti. Teräskuoren koko on 40mm. Alkuperäisen mustan nahkaranteen lisäksi mukana tulee ruskea käsin ommeltu nahkaranneke.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

Jaeger LeCoultre esitteli Memovox Deep Sea-mallin ensimmäisen kerran jo 1959. Tämä oli ensimmäinen sukeltajan rannekello jossa oli herätysmekanismi, jota oli mahdollista käyttää sukelluksen aikana. Kelloa valmistettiin hiukan eri kellotaulun teksteillä Euroopan sekä Amerikan markkinoille.

Tribute to Deep Sea malli esiteltiin 2011 ja JLC teki myös silloin erilaiset versiot Euroopan ja Amerikan markkinoille. Tämä nyt myynnissä oleva versio on Europpa versio. Molempia malleja valmistettiin vain 959 kpl. Tämä meillä myynnissä oleva yksilö on nr. 834/959.

Sold