Jaeger LeCoultre Memovox Automatic “Meister” vuodelta 1966

Kuvaus

JAEGER LE COULTRE MEMOVOX “MEISTER”

Harvinainen Meister-liikkeen jälleenmyymä teräskuorinen Jaeger LeCoultre Memovox automaattirannekello ref. E855 vuodelta 1966. Full-set, Meister, Zürich laatikko ja kaikki paperit.

Kellossa on kauniisti ikääntynyt alkuperäinen kellotaulu ja tritium-osoittimet. Huippukuntoinen teräskuori. Koneisto on JLC:n oma cal. K825 automaattikoneisto herätysmekanismilla. Kello on juuri täydellisesti kunnostettu. Kellossa on JLC:n alkuperäinen teräsranneke. Kuoren koko 37mm. Kellon mukana tulee alkuperäinen Meister-kellolaatikko, käyttöohje, takuutodistus sekä huoltokirja.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

Meister, Zürich on tunnettu Zürihissä, Banhofstrassella yhä toimiva kelloliike, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1881. Liike kuului siihen harvinaiseen kastiin kelloliikkeitä, jotka saivat oikeuden tilata kellot liikkeen omalla merkillä.  MEISTER-merkittyjä kelloja tunnetaan mm. Heuerin, Omegan ja Jaeger LeCoultren mallistosta. Muita tunnettuja liikkeitä, jotka tilasivat kelloja omalla nimellään ovat mm. Tiffany & Co, Bucherer, Abercrombie & Fitch, Beyer, Gobbi, Astrua-Torino, Linz, Hausmann & Co ja Walser Wald & Cie.

Kello oli aiemmin meillä myynnissä nahkaranteisena, mutta onnellisten sattumien summana kelloon löytyi myöhemmin alkuperäinen kellolaatikko, alkuperäinen JLC teräsranneke ja kaikki alkuperäiset dokumentit.