Heuer Silverstone 110.313 vuodelta 1974

Kuvaus

HEUER SILVERSTONE

Harvinainen Heuer Silverstone 110.313B vuodelta 1974. Alkuperäinen, virheetön sininen tritium-kellotaulu ja -osoittimet. Hyväkuntoinen teräskuori. Heuerin cal.12 automaattikoneisto on täysin kunnostettu.

Kellossa on uusi racing-tyyppinen musta nahkaranneke Heuerin teräs-soljella. Kellon mukana tulee myös alkuperäinen Heuerin racing-ranneke.

Kellon mukana tulee harvinainen ja huippukuntoinen Heuer Automatic kellolaatikko, ei papereita.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

SILVERSTONE JA CLAY REGAZZONI

Heuer esitteli Silverstone mallin vuonna 1974. Silverstone mallissa toistuivat Monaco mallin muoto, mutta pyöreämpenä. Kelloa valmistettin kolmella eri tauluvaihtoehdolla: sininen, harmaa ja punainen. Kello sai ostaa sekä nahka- että teräsranteella. Näistä sinitauluinen malli on tunnetuin ja vaikein löytää hyvässä kunnossa.

Sveitsiläinen F1 kuljettaja Gianclaudio “Clay” Regazzoni (1939-2006) oli tunnettu sinitauluisen Silverstone mallin käyttäjä. Hän ajoi F1 autoa ensin Ferrarin tallissa ja myöhemmin myös BRM, Ensign ja Shadow talleissa päätyen lopulta Williamsille, jolle hän voitti vuoden 1979 British Grand Prixin Silverstonen radalla. Hän on kaikkien aikojen menestynein sveitsiläinen F1 kuljettaja (kuva).

9 600,00 

1 varastossa

Payment methods