Heuer Carrera 1553 S vuodelta 1970

Kuvaus

HEUER CARRERA 1153 S

Heuer Carrera Automatic Second-Execution 1553 S vuodelta 1970. Kellossa on alkuperäinen hopea-musta tritium-kellotaulu ja -osoittimet. Lasikkeen sisäpuolella on takymetrirengas. Teräskuori on hienossa kunnossa. Nuppi on Heuerin alkuperäinen malli. Kuoren koko on 39mm.

Heuer-Buren cal.11 automaattikoneisto on juuri täysin huollettu. Koneistossa on normaalin kellonajan ja kuukauden päivän lisäksi kronografin keskisekunti ja 30 minuutin laskuri.

Sininen mokkanahkainen ranneke on meidän omasta mallistosta. Ei laatikkoa/papereita.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

CARRERA AUTOMATIC 1153

Heuer esitteli yhteistyössä Breitling, Dubois-Dépraz ja Hamilton-Buren:n kanssa uuden automaattikronografi Chronomaster Cal.11 koneiston vuonna 1969. Tämä maailman ensimmäinen tuotantoon tullut automaattikronografi koneisto. Zenith oli esitellyt El Primero kronografin tätä aiemmin, mutta sai sen tuotantoon vasta seuraavana vuonna. Heuerin mallistossa uusi koneisto tuotiin ensin Heuer Monaco 1133. Autavia 1163 sekä Carrera 1153 malleihin.  Koneisto päivittyi seuraavana vuonna malliin Cal.12, joka oli sama koneisto pienin parannuksin.

Carrera Automatic 1153 mallia valmistettiin kolmena eri taulu versiona (first execution, second- and third-) sekä neljällä eri osoitin mallilla. Taulujen värit vaihtelivat tumman harmaasta (N), hopean (S) kautta siniseen (B) ja näiden eri variaatioihin.

Tässä kellossa on First Execution -kellotaulu ja Second Execution -osoittimet.  Yhdistelmä on alkuperäinen, ja mallia kutsutaan yleisesti 1153 S Second Execution Carrera -malliksi. Koska kellossa on myös koneiston ensimmäinen versio, niin kello on vuodelta 1970, jolloin tämä malli tuli ensimmäisen kerran myyntiin.

Sold