Heuer 3646 H-45 “Andretti” 1967

Kuvaus

Erittäin harvinainen Heuer 3646H-45 “Andretti”. 1967-68. Täysin alkuperäinen kokonaisuus. 3rd. exec. taulu ja osoittimet. Valjoux 92 manuaalikronografi koneisto. Kellolla on ollut aiemmin vain yksi omistaja ja kello on säilynyt täysin alkuperäiskunnossa. Kuoren halkaisija 38,8mm. Italialainen käsin ommeltu nahkaranneke.

Formula 1 kuljettajat Mario Andretti, Jochen Rindt ja Jo Siffert olivat mieltyneet Heuerin valmistamiin kronografeihin. Siinä kun Jochen Rindt käytti Heuer Autavia 2446M mallia ja Siffert Autavia 1163T Chronomatic mallia, niin Mario Andretti oli mieltynyt kahden rekisterin Heuer 3646H malliin. On olemassa paljon kuvia joissa hänellä on tämä malli kädessä kilpailujen aikana. Tämä ref. 3646H malli onkin saanut keräilijöiden keskuudessa kutsumanimen “Andretti”. 

Tämä Heuer 3646H malli on ollut aiemmin vain yhden perheen omistuksessa ja sitä on pidetty erittäin hyvin. Kellon kahden rekisterin ilme jossa kronografin laskuri näyttää sekunnit ja minuutit 45 minuuttiin asti on ehkä klassisin mitä voi olla. Kellon alkuperäinen bezel näyttää tunnit (H) ja sitä voi käyttää karkeasti toisen aikavyöhykkeen näyttämiseen. Kelloa oli saatavana sekä tunti (H), minuutti (M) ja takymetri (T) versiona. Adretti käyttämä H-versio oli samanlainen kuin tämä yksilö. 

Lue lisää Mario Andrettin käyttämistä kelloista Fratellowatches:in sivuilta.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

Sold