Rolex Submariner 16610LV ”Kermit” vuodelta 2006

Kuvaus

ROLEX SUBMARINER ”KERMIT”

Rolex Oyster Perpetual Submariner 16610LV ”Kermit”. D-sarjaa vuodelta 2006. Hieno yksilö. Virheetön Maxi-kellotaulu ja luminova-osoittimet. Kaunis ja hyväkuntoinen vaalean vihreä bezel (b3). Huippukuntoinen teräskuori. Rolexin cal.3135 automaattikoneisto on täysin huollettu 2018 ja se toimii hienosti. Alkuperäinen Rolexin SEL teräsranneke ref. 93250 (OP2, 2006). Kello on vesitiivis, testattu +10/-0,7bar. Kuoren koko on 40mm.

Kellon mukana tulee alkuperäinen sisä- ja ulkolaatikko, Submariner käyttöohje ja Rolexin huoltovihko. Ei kronometritodistusta. Kello on tarkistettu Rolexin tietokannasta ja se on aito LV malli.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

Rolexin Submarinerin malli täytti 50-vuotta vuonna 2003. Samana vuonna Rolex esitteli Submarinerin juhlamallin 16610LV.  Tämän juhlamallin LV-mallimerkintä tulee ranskan kielen sanoista Lunette Verte (suom. vihreät lasit). Tämä viittaa kellotaulua ympäröivän lasisarjan (bezel) vihreään väriin. Tätä ensimmäistä vihreän bezelin Submarineria kutsutaan harrastajien keskuudessa nimellä “Kermit”. Tämä erikoisversio oli tuotannossa vuoteen 2010 asti.

Kermit-mallin erottaa normaalista 16610 mallista sen Maxi-kellotaulusta (suuret lume indeksirenkaat) ja vihreästä lasisarjasta. Alkuvaiheen kelloissa vihreä lasisarja oli vaalean vihreä, mutta vaihtui myöhemmin tumman vihreäksi. Lasisarjasta tunnetaan myös flat-four versio, jossa numero 4-numeron yläosa on tylpempi kuin muissa malleissa. Kermit mallin kuoressa oleva referenssinumero 16610 on sama kuin normaaleissa Submariner mallissa, minkä vuoksi on hyvä aina tarkistaa, että kello on aito ”Kermit” eikä normaalista mallista taulun ja bezelin vaihdon kautta modifioitu versio.

 

Sold