18k Rolex Day-Date 1803 vuodelta 1977

Kuvaus

18K ROLEX DAY-DATE WHITE

Harvinainen ja alkuperäiskuntoinen 18k Rolex Oyster Perpetual Day-Date 1803 vuodelta 1977.  Sn. 524xxxx. Kellossa on kaunis Rolexin alkuperäinen hopeoitu soleil-tritium kellotaulu timantti-indekseillä ja tritium-osoittimilla. Kellossa on erittäin hyväkuntoinen, hiomaton 18k valkokultainen kuori. Kello on yhä vesitiivis. Kuoren koko on 36mm.

Kellossa on Rolexin cal. 1556 automaatti-kronometri koneisto. Koneisto on tarkistettu ja testattu, se käy yhä COSC-sertifikaatin mukaisesti.

18k valkokultainen Rolex President ranneke on huippukunnossa. Ranteessa on lukkokoodi B, 1977. Ranteessa ei ole juuri lainkaan venymää. Yläpinnalla on satunnaisia käyttönaamuja.

Kellon mukana tulee harvinainen musta Rolex Day-Date nahkalaatikko + suojalaatikko, jossa on malliin kuuluva harmaa sisusta.

Kellolla on 12kk huoltotakuu.

VALKOKULTAINEN ROLEX DAY-DATE

Rolexin 18k valkokultaiset Day-Date mallit ovat aina olleet harvinaisia verrattuna keltakultaisiin malleihin. 1970-luvun akryylilasisissa, ilmeeltään pehmeissä 1803 malleissa tämä ero on vielä selvempi. Näistä harvoista yksilöistä hyväkuntoisia ovat vielä harvinaisimpia. Näihin kelloihin Rolexin timattitaulu sopi täydellisesti. Hopeoitu/valkokultainen kellotaulu pienillä timantti indekseillä viimeistelee kellon harmaan eri sävyjen kokonaisuuden.

Tämä meidän 1803 Day-Date on erittäin hyvin säilynyt yksilö. Sitä  on selvästi käytetty, mutta siitä on myös pidetty hyvää huolta. Day-Date malleissa rannekkeen kunto on selvin merkki siitä miten kelloa on pidetty. Tässä yksilössä kuluma ranteessa on hyvin pientä tai ei juuri lainkaan havaittavaa.

Päätimme tämän kohdalla muutenkin, että kuoria ei kiilloteta/hiota lainkaan, jotta ilme olisi mahdollisimman alkuperäinen. Pyynnöstä voimme kunnostaa kuoret hyvinkin kiiltäväksi, mutta nyt sitä ei ole tehty.  Kellon mukana tuleva musta-harmaa Day-Date nahkalaatikko on myös harvinainen. Tätä mallia käytettiin vain valkokultaisten kellojen kanssa.