18k Omega Constellation Emeraude Grima 1973

Kuvaus

OMEGA CONSTELLATION EMERAUDE

Harvinainen ja käyttämätön 18k Omega Constellation Emeraude rannekello vuodelta 1973. Tämä harvinainen kello kuuluu Andrew Griman Omegalle suunnittelemaan Time in Style kokoelmaan.

Kellon runko ja integroitu ranneke on kokonaisuudessaan 18k valkokultaa. Rannekkeen Milanese tyyppinen punos jatkuu kellotaulunTapestry Guilloché koristelussa.  Kellotaulussa on yksinkertaiset valkokultaiset indeksit ja mustat valkokultaiset osoittimet. Kellotaulun suojana on paksu Emerald-cut eli smaragdihiottu safiirilasi. Kuoren koko on 29 x 40 mm.

Kellossa on Omgegan Ultraflat cal.712 kronometri automaattikoneisto.  Koneisto on juuri huollettu.

Kellon mukana tulee Omegan Constellation kellolaatikko, ei papereita.

Kellolla on 24kk huoltotakuu.

OMEGA JA ANDREW GRIMA

Andrew Grima on 1960 ja 1970-luvulla yksi maailman tunnetuimmista korusuunnittelijosta. Hän suunnitteli ja valmisti Lontoon ateljeessaan useita näyttäviä korumallistoja. Hänen asiakaskuntaansa kuului mm. kuningatar Elizabeth II and prinsessa Margaret sekä muita aatelisia ja julkisuuden henkilöitä.  Hänellä oli Lontoon liikkeen lisäksi myymälät Sydneyssä, Zürichissä ja Tokiossa.

Vuonna 1969 Omega tilasi Andrew Grimalta kellomalliston. Grima suostui vain sillä ehdolla, että Omega ei asettanut mitään rajoituksia ulkonäön ja tekniikan suhteen. Kokoelma sai nimen ABOUT-TIME ja se koostui 55 erilaisesta uniikista kellosta ja 30 niihin yhteensopivasta korusta. Grima toteutti kokoelman yhteistyössä omien kultaseppiensä ja Omegan teknikoiden kanssa. Nämä kellot eivät näyttäneet lainkaan perinteisiltä rannekelloilta vaan ne olivat kuin veistoksellisia koruja, joissa kellotaulu oli piilotettu runsaan koristelun keskelle. Kellotaulut olivat usein sävytettyjen läpinäkyvien kivien alla ja taulussa ei ollut mitään nimeä eikä kellotaulussa ollut indeksejä. Mallisto oli menestys ja se myytiin heti loppuun.

About Time malliston innoittamana Andrew Grima ja Omega suunnittelivat yhdessä pienemmän ja pelkistetymmän kokoelman kelloja sarjatuotantoon. Tämä kokoelma sai nimen TIME IN STYLE.  Kellot oli aluksi suunniteltu kultaisina Constellation mallistoon nimillä Emeraude, Super Emerald ja Jeux d’Or. Myöhemmin Omega laajensi kokoelmaa De Ville ja Geneve mallistoon, mutta hienoimmat yksilöt olivat aina Constellation Emeraude nimen alla.

7 200,00 

1 varastossa

Payment methods