18k A.Lange & Söhne Lange 1 vuodelta 2019 FULL-SET

Kuvaus

A.LANGE & SÖHNE LANGE 1

Klassisen kaunis 18k valkokultainen A.Lange & Söhne Lange 1 rannekello vuodelta 2019. Ref. 191.039. Kellossa on virheetön massiivihopeasta valmistettu kellotaulu, jossa on valkokultaiset osoittimet ja suurikokoinen tuplapäivyri. Päivyrin kehys on valkokultaa. Tunti-, minuutti ja jousivoiman reservin osoittimessa on superluminova loistemassa. Päivyrin asetus tapahtuu kuoren suurikokoisella painimella. 18k valkokultainen kuori on uudenveroinen. Kuoren koko on 38,5mm.

Kellossa on A.Langen manuaalivetoinen koneisto mallia A121.1. Koneistossa on tuplajousikotelot (doppelfederhaus) ja niiden avulla täyteen vedettynä 72h voimareservi. Jousivoiman määrän voi lukea suoraan kellotalun oikeassa reunassa olevalla osoittimella (AB-AUF).  Koneistossa on 368 käsin viimeisteltyä osaa. Kaunis koneisto on aina nähtävissä takapohjan safiirilasin läpi.

Kellossa on A.Langen alkuperäinen alligaattorinahkaranneke ja 18k LANGE solki.

Kellon mukana tulee alkuperäiset laatikot ja kaikki alkuperäiset dokumentit. Kello on meillä myynnissä sen ensimmäiseltä omistajalta joka osti sen Firenzestä, Piccini Ugo & Figlio Spa liikkeestä, joka on A.Langen virallinen edustaja.

Komissiomyynnissä, ei liikkeen normaalia takuuta. Kello on testattu ja se toimii loistavasti.

Kellon tämänhetkinen virallinen hinta on 35.300€.