18k A.Lange & Söhne Lange-1 NOS

Kuvaus

A.LANGE & SÖHNE LANGE 1

Klassisen kaunis., NOS (new old stock) 18k valkokultainen A.Lange & Söhne Lange 1 rannekello noin vuodelta 2014. Ref. 101.039. Kellossa on virheetön massiivihopeasta valmistettu kellotaulu, jossa on valkokultaiset osoittimet ja suurikokoinen tuplapäivyri. Päivyrin kehys on valkokultaa. Tunti-, minuutti ja jousivoiman reservin osoittimessa on super-luminova loistemassa. Päivyrin asetus tapahtuu kuoren suurikokoisella painimella. 18k valkokultainen kuori on virheetön. Kuoren koko on 38,5mm.

Kellossa on A.Langen manuaalivetoinen koneisto mallia 901.0. Koneistossa on tuplajousikotelot (doppelfederhaus) ja käyntivara on 72h. Jousivoiman määrän voi lukea suoraan kellotaulun osoittimesta (AB-AUF). Hienosti viimeisteltyä koneistoa voi ihailla takapohjan safiirilasin läpi.

Kellossa on A.Langen alkuperäinen käyttämätön alligaattori nahkaranneke ja 18k LANGE solki.

Kellon mukana tulee alkuperäiset laatikot, käyttöohjeet sekä A.Lange Proof of Origin-todistus. Komissiomyynnissä, ei liikkeen normaalia takuuta. Kello on testattu ja se toimii loistavasti.

Kellon tämänhetkinen virallinen hinta on 35.300€.

LANGE-1 101.039

Lange 1 malli on A.Lange & Söhnen ehkä tunnetuin malli joka on ollut tuotannossa ei versioina vuoden 1990 alusta alkaen. Valkokultainen Lange-1 101.039 esiteltiin vuonna 2009 ja se oli tuotannossa vuoteen 2015 asti, jolloin se korvautui mallilla 191.039. Nämä kaksi ovat ulkoiselta ilmeeltään hyvin lähellä toisiaan, mutta 101.039 mallissa kellotaulu on tasaisen matta-valkoinen. Seuraavassa mallissa, joka on nykyinen tuotantoversio, on valkoisessa taulussa kaksi eri sävyä.

Tämän yksilö on hankittu henkilökuntaetuna suoraan A.Langen tehtaalta, minkä vuoksi sen mukana ei tule liikkeen takuukirjaa. Takuukirjan tilalla on tehtaan Proof of Origin todistus. Kello on käyttämätön.

Sold