Rannekellojen huolto

Tarjoamme erittäin kattavat huolto ja korjauspalvelut rannekelloille.

 

Longitudi on yksi harvoista Omegan valtuuttamista huolloista. Teemme kaikki Omegan ja muiden Swatch groupin omistamien merkkien (Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina) huollot tehtaan määräysten mukaan, ammattitaidolla ja alkuperäisosin.

Kun tuot rannekellosi meille, niin teemme sille aina ensin täydellisen ja maksuttoman huolto arvioinnin.

Kellon kuori, lasi ja ranneke tutkititaan, kello aukaistaan ja koneisto poistetaan kuoresta. Koneistolle tehdään perustutkimus yleensä ilman laajempaa purkamista joskin joissain vintage yksilöissä on myös kellotaulu poistettava arvion ajaksi. Koneisto testataan testilaitteissa ja sen käyntitulosta verrataan normiarvoihin. Koneiston mekanismit testatataan ja osien kunto todetaan mahdollisimman tarkasti. Esitutkimuksen perusteella määräytyy työaika mikä kyseisen koneiston kunnostaminen vaatii. Samalla myös tarvittavien varaosien saatavuus ja kustannukset tarkistetaan. Arvion jälkeen annamme suosituksemme siitä mitä kellolle kannattaa tehdä ja annamme alustavan arvion kustannuksista. Tämä arvio on maksuton.

Useimmiten Omegan tai vastaavien rannekellojen huoltoon on hyvä varata 2-4vk työaikaa. Vintage rannekellojen huoltoaika voi olla tätä pidempi.