Omega Flightmaster Tropical 145.013 vuodelta 1970

Kuvaus

OMEGA FLIGHTMASTER TROPICAL

Harvinainen Omega Fightmaster “Tropical” lentäjän rannekello vuodelta 1970. Ref. 145.013. Alkuperäinen tritium kellotaulu ja -osoittimet. Kellotaulu on ikääntynyt harmaasta ruskean eri sävyihin.

Kellotaulun osoittimissa on värikoodaus. Tunti- ja minuutti osoittimet ovat mustavalkoiset tritium loistemassalla. GMT-osoitin on sininen ja myös siinä on tritium loistemassa. Kronografin keskisekunti-, minuutti- ja  tuntilaskuri osoittimet ovat keltaiset. Keltainen väri suunniteltiin erottumaan erityisen hyvin lentokoneen ohjaamon valaistuksessa. 24-tunnin osoitin on valkoinen. Kellotaulun sisäkehä ja GMT-osoitin on säädettävissä oman värikoodatun nupin avulla.

Teräskuori on huippukunnossa. Kelloon on huollon yhteydessä vaihdettu tiiviysosat ja kuori on vesitiivis, testattu +5.0/-0,5 bar. Kuoren koko on 43mm. Takapohjassa on mallille tunnusomainen liikennelentokoneen kuva.

Kellossa on Omegan cal.910 manuaalivetoinen kronografikoneisto, jota käytettiin vain tässä mallissa. Koneisto on täysin kunnostettu. Ranneke on Omegan alkuperäinen 1162/172 (No.11) teräsranneke.

Kellolla on 24kk huoltotakuu.

 

5 400,00 

1 varastossa

Payment methods