18k Vacheron Constantin Quai De L’ile Day Date Power Reserve, NOS

Kuvaus

VACHERON & CONSTANTIN QUAI DE L’ILE

Vacheron Constantin Quai De L’ile Day Date Power Reserve ref. 85050. Uudenveroinen käyttämätön yksilö. Kellossa on virheetön harjattu ja hopeoitu kellotaulu kultaisilla arabialaisilla numeroilla ja kulta indekseillä. Kultaisissa osoittimissa on superluminova-loistemassa. Kellotaulussa on normaalin kellonajan lisäksi viikon- ja kuukaudenpäivä kalenteri sekä jousivoiman näyttö.

18k punakultainen tonneau-mallinen kuori on virheetön ja roiskevesitiivis. Kuoren halkaisija on 41mm. Kuoren takapohjassa on safiirilasi.

Kellossa on Vacheron & Constantin Poinçon de Genève -leimattu cal.2475 kronometri automaattikoneisto. Koneistossa on 264 osaa ja sen käyntireservi on 40 tuntia.

Kellon mukana tulee musta ohut Longitudin kokoelman nahkaranneke ja alkuperäinen VC käyttämätön alligaattoriranneke jossa on Vacheron Constantin 18k maltanristi linkkulukko.

Kellon mukana tulee kaikki alkuperäiseen myyntipakkaukseen kuuluvat osat: puulaatikko, nahkainen matkakotelo, tägi, täydellinen VC todistus, Poinçon de Genève -todistus, kiillotusliina ym.

Tämän yksilö on hankittu henkilökuntaetuna 2019 suoraan Vacheron & Constantin:n tehtaalta, minkä vuoksi takuukirjassa ei ole liikkeen leimaa.

Tämän mallin suositeltu vähittäishinta oli 55.500€.

Komissiomyynnissä, ei liikkeen normaalia takuuta.

 

32 000,00 

1 varastossa

Payment methods