18k Vacheron Constantin Harmony Chronograph 5300S vuodelta 2016, NOS

Kuvaus

VACHERON & CONSTANTIN HARMONY CHRONOGRAPH

Vacheron Constantin Harmony Chronograph 5300S vuodelta 2016. Uudenveroinen ja käyttämätön yksilö. Kellossa on virheetön hopeoitu kellotaulu mustilla arabialaisilla numeroilla ja kultaisilla osoittimilla. Kronografin keskisekunti, minuuttilaskuri ja jousivoiman näytön osoitin on sinistettyä terästä. Kellotaulun ulkoreunaa kiertää kronografin pulsometri-asteikko.

18k punakultainen tonneau-mallinen kuori on virheetön ja roiskevesitiivis. Kuoren halkaisija on 42mm. Takapohjassa on safiirilasi.

Kellossa on Vacheron & Constantin Poinçon de Genève -leimattu cal.3300 manuaalivetoinen monopusher-kronografikoneisto. Koneiston käyntireservi on 65 tuntia.

Kellon mukana tulee alkuperäinen ruskea VC alligaattoriranneke, jossa on 18k VC maltanristi linkkulukko sekä meidän oman kokoelman ohut musta nahkainen nahkaranneke.

Kellon mukana tulee kaikki alkuperäiseen myyntipakkaukseen kuuluvat osat: puulaatikko, nahkainen matkalaatikko, tägi, täydellinen VC todistus, Poinçon de Genève -todistus, kiillotusliina ym.

Tämän yksilö on hankittu henkilökuntaetuna 2019 suoraan Vacheron & Constantin:n tehtaalta, minkä vuoksi takuukirjassa ei ole liikkeen leimaa. Harmony 5300S kronografi oli VC:n tuotannossa vain vuonna 2016.

Tämän mallin virallinen liikkeen ovh hinta oli 65.000€

Komissiomyynnissä, ei liikkeen normaalia takuuta.

HARMONY COLLECTION

Vacheron & Constantin täytti 260 vuotta vuonna 2015. Juhlan kunniaksi he esittelivät Harmony-kellokokoelman. Kokoelma oli pieni sarja limited-edition malleja, joissa kaikissa oli 18k valko- tai keltakultainen tonneau-kuori. Vain koneistot vaihtelivat kronografeista kalentereihin ja tourbillon mekanismeihin. Harmony limited-edition -kokoelma oli tuotannossa vain 2015. Seuraavana vuonna Vacheron Constantin valmisti näiden rinnalle pienen non-limited  sarjan kultaisia Harmony-malleja, joihin myös tämä kello kuuluu.

GRADUATED FOR 30 PULSATIONS

Pulsometri kronografit oli tarkoitettu ensisijaisesti lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan käyttöön. Kellotaulun pulsometri-asteikko on tarkoitettu nopeuttamaan pulssin mittausta.

Käyttö tapahtui siten, että lääkäri käynnisti kronografin ja samalla laskien potilaan pulssia. 30 pulssin jälkeen hän pysäytti kronografin ja pystyi lukemaan todellisen sydämen sykkeen kronografin sekuntiosoittimen asteikolta. Tässä mallissa kronografin käyttöä helpottaa merkittävästi se, että käynnistys, pysäytys ja nollaus tapahtuvat samalla painimella.

39 900,00 

1 varastossa

Payment methods